Lura Crew of the Year 2019

De ansatte på Lura bo- og aktivitetssenter har blitt tildelt utmerkelsen Crew of the year 2019 for sin innsats under årets Road Worlds for Seniors.

Article image

Utmerkelsen som er et synlig bevis i form av en plakett, ble delt ut under medaljeseremonien de hadde for sine syklister denne uken.

Støtteapparatet viktig

Prisen “Crew of the year” er en pris som blir delt ut til ansatte og frivillige ved en institusjon som har vist en særlig god innsats under Road Worlds for Seniors. For uten en innsats fra ansatte, frivillige og pårørende, så er det vanskelig å få til sykling.

-Det var mange gode kandidater til denne prisen, men valget falt til slutt på Lura bo-og aktivitetssenter. De har vært med siden starten i 2017 og de ansatte har vist et fantastisk engasjement og hjulpet sine syklister til personlige triumfer- vel så internasjonale triumfer. Så er de også veldig bevist på det sosiale aspektet rundt sykkel-VM , sier president i Road Worlds for Seniors, Jan Inge Ebbesvik

Deler sine erfaringer

Lura boas har feiret mye underveis, jobbet med å få flere beboere til syklene og har hentet inn eksterne krefter for å motivere sine syklister.

-I tillegg så har de vært bevisst på å dele mye av det de har foretatt seg før, under og etter VM. Dette har også vært til inspirasjon for andre. Det er også det vi oppfordrer til under Road Worlds for Seniors, sier Ebbesvik.

Article image